Wekelijkse activiteiten

Onze activiteiten vinden iedere week plaats, behalve in de schoolvakanties.

Elke maandag 9.00-13.00 uur

Locatie : J.Drijverweg 5a, 1025 BH Amsterdam.
Amsterdam-Noord

Inloop en activiteiten voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden

Elke dinsdag 9:00-18.00 uur
Locatie : J.Drijverweg 5a, 1025 BH Amsterdam.
Amsterdam-Noord

Inloop en activiteiten voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden

Elke donderdag 9:00-13.00 uur
Locatie Huis van de buurt Het Schouw Dollardplein 2 Amsterdam-Noord

Koffieochtend en activiteiten voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden.

Nu tijdelijke vanwege coronamaatregelen tijdelijk stopgezet.

Training ‘Doe mee, werk aan je toekomst!’

Start vanaf 15 september 2020

Tijdstip: 9:00 – 12:00 uur

In opdracht van SPE- Servicepunt Emancipatie Amsterdam organiseert Stichting Malak vanaf 15 september de cursus ‘Doe mee, werk aan je toekomst!’ voor vrouwen vanaf 18 jaar die aan zichzelf en hun toekomst willen werken. In de 9 bijeenkomsten komen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aan bod: zelfvertrouwen, assertiviteit, vrijwilligerswerk en ondernemerschap. Voor het volledige programma zie de flyer onder dit bericht.

Tijd en locatie

De trainingen vinden plaats op dinsdagen van 10:00 tot 12:00 bij de locatie van moskee stichting Al Houda op J. Drijverweg 5A. Kinderopvang is ook aanwezig.

Deelname

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen via email of telefonisch Email info@stichtingmalak.com

Telefoon 0641742933.